DR NOSRA BEN FRADJ

Email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Tel. 0048 81 4786 729
Ekonomia stosowana, modelowanie biogospodarcze, biomasa i bioenergia, zarządzanie zasobami naturalnymi, analiza polityki.

WYKSZTAŁCENIE
2013 – Ph.D in Economics entitled “Spatial micro-economic analysis of the environmental issues of introducing energy”, Doctoral School ABIES - AgroParisTech, Paris, France
2009 – MSc.  in Natural Resource, Energy and Environmental Economics, University of Paris X Nanterre La Défense, France
2007 – Postgraduate studies in Policies and Public Choices in Agriculture and Food, CIHEAM – IAM Montpellier, France
2006 – Engineer Diploma in Rural Economics, sp Agri-Food Economy, National Institute of Agronomy of Tunis, Tunisia
DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE
2015 – 2017 – Research Engineer in JRU ECOSYS Functional Ecology and Ecotoxicology of Agroecosystems – INRA/AgroParisTech, Grignon, France
2013 – 2014 – Postdoctoral research fellow in Department of Economics – IFP Energies Nouvelles, Reuil Malmaison, France
2009 – 2012 – Research fellow in JRU Public Economics – INRA/AgroParisTech, Futurol program (OSEO Innovation), Grignon, France
2006 – Tunisian government scholarship for  postgraduate studies abroad
PUBLIKACJE
Ben Fradja N, Jayet P-A., (2018) Optimal management of perennial energy crops by farming systems in France: A supply-side economic analysis. Biomass and Bioenergy; vol. 116, pp. 113–121 https://authors.elsevier.com/a/1XDFM3QkGxoS~d
Ben Fradj, N., Jayet, P.-A. and Aghajanzadeh-Darzi. (2016). Competition between food, feed, and (bio)fuel : a supply-side model based assessment at the European scale, in: Land Use Policy, vol. 52, pp.195–205, http://dx.doi:10.1016/j.landusepol.2015.12.027
Bourgeois, C., Ben Fradj, N. and Jayet, P.-A. (2014). How cost-effective is a mixed policy targeting the management of three agricultural N-pollutants? in: Environmental Modeling & Assessment, vol. 19, n° 5. pp 389-405, http://dx.doi.org/10.1007/s10666-014-9401-y
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.